Inspiratie

De Stapeltuin geeft onbeperkte vrijheid van creativiteit. Elk seizoen andere planten of juist een weloverwogen combinatie die elk seizoen wat te bieden heeft. Op deze pagina vind je voorbeelden van gevulde Stapeltuinen. Heb jij je Stapeltuin ook op een originele wijze gevuld, stuur je foto dan naar ons!

Bloemen

Stapeltuin Douglas Hout met bloemenStapeltuin in Douglas hout met bloemen

Stapeltuin Douglas Hout met bloemen detailDetail van bloemen in de Stapeltuin. Je kunt er lente- of zomerbloemen in planten en zelfs in de winter kun je er kleur in krijgen door viooltjes te planten!

Kruiden

Stapeltuin met kruiden - munt, aardbeien, basilicumStapeltuin met kruiden. Vul de Douglas houten bakken met munt zodat je nooit meer zonder verse munt in de thee zit. Aardbeien doen het ook heel goed in de Stapeltuin, vooral de doordragende rassen die je het hele seizoen van aardbeien voorzien!

Stapeltuin - AardbeienEr kunnen met gemak 20 aardbeiplanten in de Stapeltuin 4.

Stadstuinieren met de stapeltuin - Urban Farm

De Stapeltuin is te gebruiken als stadstuin. Je kunt op je balkon verticaal tuinieren op een hele beperkte oppervlakte. Stapeltuin 3 is 50 bij 50 cm, dat is maar een kwart vierkante meter. Stapeltuin 4 is 65 bij 65 cm en Stapeltuin 5 is 75 bij 75 meter breed. Probeer je eigen kwetsbare groente lekker thuis te kweken in je eigen urban farm!

Stapeltuin - Urban Farm, je eigen stadstuin

nl