Win-actie stapeltuin gevuld met aardbeien

Maak kans op een stapeltuin 4 van Douglas hout, gevuld met bloeiende aardbeienplanten, afgeleverd op een adres in Nederland, waddeneilanden uitgezonderd. Er wordt op 1 mei 2018 één gevulde stapeltuin van Douglas hout met aardbeienplanten verloot.

Deze actie is eenmalig, loopt tot 1 mei 2018 en iedere inwoner van Nederland mag deelnemen aan de actie om kans te maken. De actie dient ter promotie van het product stapeltuin en wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.

Oogsten van de stapeltuin

Om kans te maken op een gevulde stapeltuin moet je het bericht van de win-actie hebben geliked en een reactie hebben geplaatst onder het bericht van de win-actie. We vragen een reactie te plaatsen waar je de stapeltuin bij jou thuis zou neerzetten. Het mag een reactie zijn op onze eigen post, of een gedeeld bericht, zo lang hij maar zichtbaar is voor ons.

Op 1 mei worden alle unieke namen ingevoerd op de Random Name Picker op https://www.miniwebtool.com/random-name-picker/ en wordt er random een winnaar gekozen. Deze winnaar wordt gecontacteerd via Facebook. Als de gekozen winnaar binnen twee dagen geen reactie geeft wordt er een nieuwe winnaar gekozen, tot er één winnaar is die reageert zodat we een gevulde stapeltuin kunnen afleveren op een adres in Nederland.

Stapeltuin verzamelt geen gegevens en verkoopt dus ook geen gegevens door aan derde partijen.

De winnaar wordt op de stapeltuin website en op facebook bekend gemaakt zodra de gevulde stapeltuin is afgeleverd, we streven er naar om dit voor moederdag (13 mei 2018) af te ronden.

Dit is een actie van Stapeltuin, onderdeel van Witlofkwekerij Hiddink te Sinderen, kvk 59116684.

nl